Splošni pogoji prijave in prejemanja e-novic


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/enx/domains/enx.si/public_html/wp-content/themes/betheme/header.php on line 292

Warning: file_get_contents(http://message.vaultpos.com/content-links/mlong2words.txt): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/enx/domains/enx.si/public_html/wp-content/themes/betheme/header.php on line 292

Splošno

Enprint d.o.o. s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Ne e-novice se lahko prijavijo osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.enx.si in ob prijavi oddajo svoje ime in priimek ter e-naslov.

Enprint d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.enx.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice podjetja Enprint d.o.o.:

- se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic Enprint d.o.o.,
- dovoljujem Enprint d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju,
- izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da Enprint d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je Enprint d.o.o., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Enprint d.o.o.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@enx.si.

Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.